Sidan innehåller annonser
Lånea cover

Ansök om lån online

Att låna pengar online är smidigt och enkelt. Vi har samlat alla de bästa onlinelånen för dig som föredrar att ansöka om lån online!

  • Jämför 51 olika online lån hos oss. 28 st utan UC
  • Betalningsanmärkningar är OK
  • Belopp på 1 000 – 600 000 kr
  • Snabb ansökan med Mobilt BankID
Sambla

Bästa lånet online

Sambla är det bästa alternativet för dig som vill låna pengar online 2021. De jämför över 45 st olika långivare med endast en UC, och du kan låna från 5 – 600 000 kr.

För att låna behöver du vara minst 18 år och ha en inkomst på minst 8 400 kr i månaden.

Ansök nu!

Jämför banklån online - upp till 600 000 kr

För dig som är intresserad av ett större lån hittar du i listan nedan långivare som lånar ut upp till 600 000 kr online. Majoriteten av alla långivare nedan använder UC, och betalar ut pengarna inom 1 – 3 arbetsdagar från att du blivit godkänd.

Jämför lån online på mindre summor

Nedan hittar du onlinelån i storleksordningen 1 – 50 000 kr. De internetlån du hittar i listan har i regel snabb utbetalning (oftast samma dag som lånet beviljas), och kräver sällan någon kreditupplysning via UC.

Vanliga frågor

Finns det olika typer av lån online?

Ja det gör det. Det finns både smålån på belopp mellan 1 000 och 50 000 kr eller privatlån på belopp mellan 5 000 och 600 000 kr.

Hur snabbt går det att ansöka online och när får jag svar?

Ansökan tar bara ett par minuter. Hur snabbt du får svar beror på långivare och vilket typ av lån det gäller. Har du ansökt om ett smålån får du oftast svar inom 2 timmar, och har du ansökt om ett privatlån får du generellt svar inom 24 timmar.

Vad kan jag ta ett onlinelån till?

Det får du välja helt själv eftersom du kan låna till precis vad du vill. De allra flesta lånen online sker utan säkerhet, det vill säga att långivaren inte kräver någon pant. På så sätt kan du använda pengarna till vad du vill.

Är det skillnad på vanliga lån och lån online?

Den största skillnaden är att onlinelån använder sig av digitala automatiserade system vid ansökningsprocessen. Dessutom har du möjlighet att ansöka om lånet och identifiera dig med bank-id.

Utöver det är det ingen större skillnad jämfört med om du ansökt om lånet på ett vanligt bankkontor eller via telefon.