Sidan innehåller annonser
Lånea cover

Låna pengar med BankID

På denna sida hittar du alla långivare där du kan låna pengar och signera med BankID.

  • 31 långivare med snabblån upp till 50 000 kr
  • 6 låneförmedlare med privatlån upp till 600 000 kr
  • Snabb och säker ansökan med BankID
  • Erbjudanden från flera långivare – från några minuter och upp till 24 timmar
  • Snabbare utbetalningar tack vare online-ansökan
Klara Lån

Vilket är det bästa SMS-lånet med BankID?

Bäst på snabblån online är Klara lån. De är en låneförmedlare för snabba lån och krediter och genom detta maximerar du chansen att beviljas ett lån till bästa möjliga ränta.

Ansök nu!

Se alla långivare som erbjuder SMS-lån med BankID

För dig som vill låna pengar snabbt och smidigt listar vi här nedan alla långivare som erbjuder snabba lån med BankID som identifieringsmetod. Hos flera långivare får du besked direkt på skärmen och pengarna betalas i regel ut inom ett par timmar.

Du hittar djupare information om en viss långivare genom att klicka på ”Läs mer” eller i våra recensioner. När du bestämt dig klickar du på ”Gå till ansökan” för att fylla i låneformuläret.

Frågor & svar

Vad är BankID?

BankID är en säker, digital ID-handling som tillåter dig att legitimera dig och träffa avtal över internet. Denna e-legitimation används till exempel som ersättning för lösenord när du loggar in på din internetbank och andra webbplatser, men också för att signera dokument över nätet.

Kan man ansöka om lån utan BankID?

Det går fortfarande att låna pengar utan BankID, men systemet är under avveckling. Det innebär att man måste skicka lånehandlingarna hem till dig för signering, och därefter returnerar du dem till långivaren. Ett annat sätt är att låna vid ett personligt möte.

Hur betalar jag av på lånet?

Det vanligaste är att betala med autogiro eller att långivaren skickar hem en inbetalningsavi. Det blir också allt vanligare att man betalar av sitt lån med e-faktura.

Går det att ta lån utan UC med e legitimation?

Ja, det går att ta lån utan UC med Bank ID. På vår sida listar vi flera aktörer som istället gör en kreditupplysning via Bisnode eller Creditsafe.

Vilka långivare erbjuder SMS-lån med BankID?

Det gör i princip alla långivare. Du hittar alla långivare med BankID-verifiering i listorna här ovan.

Hur mycket kan jag låna med BankID?

Sättet på vilket du identifierar dig har ingen betydelse för hur mycket du kan låna. Det beror istället på din inkomst och din kreditvärdighet. Snabblån sträcker sig till ca 50 000 kr medan du kan låna upp till 600 000 via ett blancolån.