Sidan innehåller annonser
Lånea cover

Snabblån utan säkerhet

Med ett SMS-lån utan säkerhet går får du göra precis vad du vill för pengarna. För att göra valet enkelt för dig har vi på Lånea samlat marknadens bästa snabblån utan säkerhet.

  • Ingen pant eller säkerhet krävs
  • Låna upp till 50 000 kr
  • 37 långivare med SMSlån utan säkerhet
  • Enkel ansökan och snabba utbetalningar
  • Flera alternativ utan UC och trots betalningsanmärkning
Fairlo

Vilket SMS lån utan säkerhet är bäst?

Just nu anser vi att Fairlo har bäst snabblån utan säkerhet. De erbjuder en kontokredit på 2 000 – 50 000 kronor med fria uttag. Den effektiva räntan för Fairlos kredit ligger endast på 14 – 19 % och inga dolda avgifter tillkommer. Utbetalning sker dessutom direkt till konton på alla storbanker.

Ansök nu!

Jämför SMS lån direkt utan säkerhet

Här nedan har vi sammanställt en lista över långivare som erbjuder dig att ta lån snabbt utan säkerhet. I listan kan du också se de olika bankernas krav och villkor.

För att gå direkt till ansökningsformuläret klickar du på ”Gå till ansökan” för din valda kreditgivare. Vill du först ha lite djupare information om en viss långivare klickar du på ”Mer info”.

Frågor & svar

Hur mycket pengar kan jag låna?

Hos oss hittar du snabblån utan säkerhet från några hundralappar och upp till 50 000 kronor. Alla får inte låna maxbeloppet utan det görs en personlig riskanalys utifrån din kreditupplysning. Det går alltså inte att få besked om hur mycket man kan låna förrän man faktiskt ansöker.

Går det att få SMS lån utan säkerhet och utan UC?

Ja, absolut. I princip alla SMSlån utan säkerhet är utan UC-förfrågan. När det gäller mindre belopp tas kreditupplysning oftast via till exempel Bisnode, Safenode eller Creditsafe.

Kan jag få pengarna utbetalda samma dag?

Många långivare har rutiner på plats som gör att du kan få pengarna insatta på din bank samma dag du ansöker. Här skiljer det sig mellan långivarna så om det är viktigt för dig ska du välja en aktör som erbjuder direkt utbetalning.

Vilken ränta kommer jag att få på lånet?

Det beror helt på var du ansöker. Det finns flera långivare som har en ränta kring 39 % medan andra långivare startar på ca 5 %. Vissa tillämpar samma ränta för alla och andra har individuell räntesättning.

Kan jag få lån även om jag inte har någon inkomst?

Nej, inte helt utan inkomst. Med det sagt måste du inte ha en fast inkomst för att kunna få lån. Det viktiga här är att du kan visa långivarna att det finns ett utrymme i din ekonomi för att kunna betala tillbaka lånet.

Finns det snabblån utan säkerhet för företag?

Ja det finns flera banker som erbjuder företagslån utan säkerhet. Istället kräver de andra typer av garantier för lånet, som till exempel att du som företagets ägare går i personlig borgen för lånet.

Kan jag låna även om jag har betalningsanmärkningar?

Ja det finns flera kreditgivare som accepterar både en och flera betalningsanmärkningar. Villkoren är av naturliga skäl olika hos olika aktörer men det krävs vanligen att:

  • Du har max 10 anmärkningar
  • De får inte vara nyare än 6 månader
  • Du ska inte ha ett aktivt skuldsaldo hos kronofogden