Sidan innehåller annonser
Lånea cover

Lös dyra SMS lån

Här på Lånea hjälper vi dig som vill lösa dyra SMS lån och sänka din månadskostnad att hitta bra lån.

  • Få lägre ränta och sänk din månadskostnad.
  • Samla alla smålån på ett och samma ställe.
  • Få ränteerbjudanden från 2,95 %.
  • Jämför lån hos flera långivare för att hitta bästa erbjudandet.
  • Möjlighet att samla SMS lån trots betalningsanmärkningar.
Sambla

Bästa stället att samla SMS lån

Sambla erbjuder bäst alternativ när du vill samla SMS lån. Hos dem kan du ansöka om att samla alla typer av lån och krediter för att sänka din månadskostnad.

Du får svar från deras över 40 samarbetspartners med bara en ansökan och kan jämföra i lugn och ro innan du bestämmer dig.

Ansök nu!

Jämför långivare som låter dig lösa dyra SMS lån

I listan nedan hittar du långivare som kan bevilja dig att lösa dyra SMS lån. Hos dem kan du ofta erbjudas lån med bra ränta och villkor.

Klicka på knappen “Mer info” för att läsa mer om respektive lån. Vill du gå vidare för att ansöka klickar du på knappen “Gå till ansökan”.

Frågor & svar

Hur många SMSlån kan jag samla?

Du kan normalt sett samla hur många SMSlån du vill så länge det totala beloppet inte överstiger det belopp du beviljats i samlingslånet.

Finns det någon beloppsgräns om jag vill samla alla smålån?

Ja, beloppsgränsen varierar mellan olika långivare. Som mest kan du samla små privatlån och krediter på upp till 600 000 kr via t.ex. Sambla, men vanligast är att du blir beviljad mellan 100 000 – 200 000 kr.

Kan jag samla SMS lån trots betalningsanmärkningar?

Ja, det är möjligt att lösa dyra lån och krediter med betalningsanmärkning. Det kan dock vara svårt att bli erbjuden en låg ränta. Gör gärna din ansökan via en låneförmedlare för att jämföra erbjudanden från flera långivare samtidigt.

Går det att samla andra lån än SMSlån?

Ja, det går att samla alla typer av lån och krediter. Du kan t.ex. samla snabblån, billån, avbetalningsköp och kreditkortsskulder.

Vilken ränta kan jag få genom att samla SMS lån?

Räntan du erbjuds när du vill lösa dyra SMS lån sätts individuellt av respektive långivare. Hos låneförmedlare som t.ex. Sambla kan du få ränteerbjudanden mellan 2,95 – 39,60 %.

Var kan jag hitta bästa lånet för att samla SMS lån?

Vi rekommenderar att du ansöker via en låneförmedlare som t.ex. Sambla för att hitta det billigaste lånet för att samla dyra smålån och krediter.

Kostar det något att lösa dyra SMS lån?

Nej, det är kostnadsfritt både att ansöka om lån och att lösa befintliga smålån och krediter.

Kan jag lösa mina gamla smålån med ett nytt SMSlån?

Ja, det är möjligt att lösa dina gamla smålån genom att på nytt ta SMS lån. Så länge räntan är lägre på det nya lånet än på dina gamla lån och det inte tillkommer några nya avgifter för att ta det nya lånet kommer det att bli billigare för dig.

Går det att samla SMSlån utan UC?

Ja, hos t.ex. Wästgöta Finans har du möjlighet att samla lån och krediter utan UC. Kreditupplysningen tas då istället via Bisnode.