Sidan innehåller annonser

Lån via Zensum: Låna upp till 600 000 kr - Omdöme 2024

Zensum är en låneförmedlare. Istället för att ge ut egna lån förmedlar de andra långivares låneprodukter. Hos Zensum kan du jämföra privatlån utan säkerhet från 19 stycken långivare. Ingen av Zensums samarbetspartners erbjuder SMS lån (snabblån). Via Zensum kan du låna 20 000600 000 kr, under 1 år15 år, till en ränta på 3,95 – 19,95 %.

I Låneas bedömning av Zensum har de fått höga betyg i vissa kategorier och lägre betyg i andra kategorier. Det ger sammantaget ett mediokert helhetsbetyg. Zensum har fått sitt högsta betyg av Lånea (4,9 av 5) i kategorin kundnöjdhet. Det beror på att Zensum har höga betyg på jämförelsesidor såsom Trustpilot och Google Reviews. Betygen baseras på ett flertal kundomdömen.

Zensum har presterat sämst i kategorin förmedling av SMS lån (snabblån). I denna kategori har Zensum fått ett betyg på 0 av 5 av Lånea. Ingen samarbetspartner till Zensum erbjuder SMS lån i dagsläget. Vill du jämföra SMS lån kan du ansöka om lån via andra låneförmedlare.

Läs hela recensionen

Zensum
 • Lånebelopp: 20 000 - 600 000 krFördel
 • Ränta: 3,95 - 19,95 %Fördel
 • Löptid: 1 - 15 år Fördel
Ansök nu
Läs mer eller ansök på Zensum.se
Lånea cover

Vårt omdöme av Zensum: Mediokert, 2.8/5

Lånea anser att Zensums lån sammantaget är mediokra och ges betyget 2,8 av 5. Det är lägre än 3,6, vilket är Låneas genomsnittliga betyg för de låneförmedlare vi recenserat.

Vårt omdöme av Zensums lån är en sammanvägning av kategorierna:

 • Lånekostnad: betyg 2.5/5. Zensum förmedlar lån från få långivare som fått ett högt betyg i Låneas recensioner av dem i kategorin lånekostnad.
 • Förmedling av privatlån: betyg 4/5. Zensum förmedlar enbart lån från långivare som erbjuder privatlån, varav många fått höga betyg i Låneas recensioner av dem.
 • Förmedling av SMS lån (snabblån): betyg 0/5. Zensum samarbetar inte med någon långivare som erbjuder SMS lån (snabblån).
 • Beviljandegrad: betyg 3/5. Zensum har i jämförelse med andra låneförmedlare medelhög beviljandegrad.
 • Kundnöjdhet: betyg 4.9/5. Zensum har många nöjda kunder vilket framgår i deras kundomdömen på jämförelsesidor som Trustpilot och Google Reviews.
 • Kundservice: betyg 3/5. Zensum har en lättillgänglig kundservice via telefon och mejl under vardagar. På helger har deras kundservice stängt.

Gå till: Metod för betygsättning

Läs mer på Zensum.se

Omdöme av Zensum: Översikt

Område Betyg
Vårt omdöme 2.8/5
Lånekostnad2.5/5
Förmedling av privatlån4/5
Förmedling av SMS lån (snabblån)0/5
Beviljandegrad3/5
Kundnöjdhet4.9/5
Kundservice3/5

Lånekostnad: Mediokert, 2.5/5

review-star-full review-star-full review-star-half review-star review-star

Lånea anser att lånekostnaden för lån via Zensum är medioker och de ges i denna kategori betyget 2,5 av 5. Det är lägre än Låneas genomsnittliga betyg för låneförmedlare i kategorin lånekostnad. Snittbetyget i kategorin lånekostnad är 3,5 för alla låneförmedlare som recenserats av Lånea.

En positiv aspekt med lånekostnaden hos Zensum är att nästan alla deras partners erbjuder privatlån. Dessa lån har lägre ränta och färre avgifter än SMS lån som i regel har höga räntor och många avgifter. Nästan alla de blancolån som jämförs via Zensum har relativt låga räntor. De förmedlar inte något lån som klassificeras som en högkostnadskredit.

Zensum samarbetar med 12 långivare som fått ett betyg på 3,5 eller högre (av 5) i kategorin lånekostnad i Låneas recensioner av dem. Det är ett lågt antal långivare jämfört med många andra låneförmedlare. I genomsnitt har varje låneförmedlare som Lånea recenserat 18 långivare med motsvarande betyg. Du kan alltså jämföra fler långivare med låg lånekostnad hos andra låneförmedlare än hos Zensum.

Förmedling av privatlån: Ganska bra, 4/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star

Lånea anser att Zensums förmedling av privatlån är ganska bra och de ges i denna kategori betyget 4 av 5. Det är i linje med det genomsnittliga betyget, som är 4, för alla låneförmedlare som Lånea recenserat.

Zensum är en låneförmedlare som endast förmedlar privatlån. En relativt stor andel av deras samarbetspartners har fått ett helhetsbetyg på 3,5 (av 5) eller högre i Låneas recensioner av dem. När du ansöker om privatlån via Zensum kan du alltså jämföra fler långivare som fått höga betyg i Låneas recensioner av dem än långivare som fått låga betyg.

Zensum har 19 stycken samarbetspartners som erbjuder privatlån. Det är lägre än genomsnittet för alla låneförmedlare som Lånea recenserat. I genomsnitt har varje låneförmedlare som Lånea recenserat 23 samarbetspartners som erbjuder privatlån. Av de långivare som förmedlar privatlån via Zensum har 10 stycken fått ett betyg på 3,5 eller högre i Låneas recensioner av dem. Det är lägre än genomsnittet på 12, för alla låneförmedlare som Lånea recenserat. En nackdel med att ansöka om privatlån hos Zensum är således att andra låneförmedlare jämför fler privatlån, från långivare med bättre lån.

Förmedling av SMS lån (snabblån): Dåligt, 0/5

review-star review-star review-star review-star review-star

Lånea anser att Zensums förmedling av SMS lån (snabblån) är dålig och de ges i denna kategori betyget 0 av 5. Det är lägre än Låneas genomsnittliga betyg för låneförmedlare i motsvarande kategori på 2,9.

Zensum samarbetar i dagsläget inte med någon långivare som erbjuder SMS lån (snabblån). Vill du jämföra olika SMS lån behöver du välja en annan låneförmedlare än Zensum.

Beviljandegrad: Mediokert, 3/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star review-star

Lånea anser att Zensums beviljandegrad är medioker och de ges i denna kategori betyget 3 av 5. Det är något lägre än Låneas genomsnittliga betyg i kategorin beviljandegrad. I genomsnitt har alla låneförmedlare som Lånea recenserat ett betyg på 3,5 i kategorin beviljandegrad.

En positiv aspekt av beviljandegraden hos Zensum är att de flesta lån som förmedlas via Zensum har medel till hög beviljandegrad. Flera av Zensums samarbetspartners beviljar lån till låntagare med betalningsanmärkningar. För att beviljas ett lån via Zensum är det inget krav att du måste ha fast anställning.

Via Zensum kan du jämföra 13 stycken långivare som fått ett betyg på 3,5 eller högre (av 5) i kategorin beviljandegrad när Lånea recenserat dem. Det är lägre än genomsnittet för alla låneförmedlare som Lånea recenserat. I snitt har alla låneförmedlare som Lånea recenserat 17 partners med motsvarande betyg. En nackdel med beviljandegraden hos Zensum är således att de jämför färre lån som låntagare med låg kreditvärdighet kan beviljas än andra förmedlare.

Kundnöjdhet: Enastående, 4.9/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-three-quarters

Lånea anser att Zensums kundnöjdhet är enastående och de ges i denna kategori betyget 4,9 av 5. Zensum har hög kundnöjdhet enligt kundomdömen på olika jämförelsesajter och forum.

En positiv aspekt med Zensum är att de har fått höga betyg på sidor som Trustpilot och Google Reviews. På Trustpilot har Zensum ett betyg på 4,8 av 5 (baserat på över 5 300 omdömen). Det är ett högt betyg för att vara baserat på så pass många omdömen.

På Google Reviews har Zensum ett betyg på 4,6 av 5 (baserat på cirka 1 500 omdömen). Det är också ett högt betyg för att vara baserat på många omdömen. Om du vill låna via en låneförmedlare som har ett högt betyg enligt kundomdömen på olika jämförelsesajter är Zensum ett bra alternativ.

Kundservice: Mediokert, 3/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star review-star

Lånea anser att Zensums kundservice är medioker och de ges i denna kategori betyget 3 av 5. Du kan kontakta Zensums kundservice via telefon och mejl måndag till torsdag 09.00 – 19.00, och fredag 09.00 – 17.00.

En positiv aspekt med Zensums kundservice är att de erbjuder personlig rådgivning till alla kunder. De ringer även upp dig efter att du har beviljats ett lån. Det går också att boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte med deras lånerådgivare genom att ringa in till eller mejla Zensums kundtjänst.

En nackdel med Zensums kundservice är att den är stängd på helger. Zensum har inte heller en chatt för kundsupport vilket är relativt ovanligt bland låneförmedlare.

Vem är Zensum bäst för?

Zensum är bäst för dig som söker en låneförmedlare med gratis rådgivning och hög kundnöjdhet. Det beror på att Zensum erbjuder rådgivning till alla sina kunder. De visar även på hög kundnöjdhet enligt kundomdömen på olika jämförelsesidor som Trustpilot och Google Reviews. Det går bra att boka ett möte med Zensums rådgivare vid behov under kundtjänstens öppettider på vardagar.

Omständigheter när Zensum passar bra

Några omständigheter när det passar bra att låna via Zensum:

 • Du vill samla lån med ett samlingslån. Via Zensum kan du låna upp till 600 000 kr. För att bli beviljad lättare kan du även lägga till en medsökande på ditt lån. Det är till fördel för dig som vill låna ett stort belopp och samla lån med ett samlingslån.
 • Du vill jämföra många lån med en UC. Zensum förmedlar lån från totalt 19 stycken långivare. Med en ansökan hos Zensum kan du (liksom hos andra låneförmedlare) jämföra många lån med en UC förfrågan. Det är bra för din kreditvärdighet att göra så få UC-förfrågningar som möjligt.
 • Du vill ansöka om ett privatlån. Zensum förmedlar lån från 19 stycken långivare, varav alla erbjuder privatlån. Det är en bra låneförmedlare för dig som vill ansöka om och jämföra privatlån.
 • Du behöver ett billån men saknar kontantinsats. Det går bra att ansöka om ett privatlån via Zensum för att finansiera ett bilköp. Du behöver då inte betala någon kontantinsats på 15 % av lånebeloppet om du lånar till bil via Zensum. För dig som vill ha ett billån men saknar kontantinsats går det bra att ansöka via Zensum.
 • Du vill ha möjlighet till att få ett billigt lån. Zensum har samarbetspartners som erbjuder lån till låg ränta och få avgifter. Via Zensum har du således möjlighet att få ett billigt lån.
 • Du vill låna upp till 600 000 kr. Zensum samarbetar med långivare som har en hög gräns för högsta lånebelopp. I dagsläget kan du låna upp till 600 000 kr via Zensum.
Läs mer på Zensum.se

Vem är Zensum sämst för?

Zensum är sämst för dig som vill ansöka om SMS lån (snabblån). Det beror på att Zensum inte förmedlar lån från någon långivare som erbjuder SMS lån. Om du vill låna ett litet lånebelopp med snabb utbetalning, till exempel under 10 000 kr, är det bättre om du ansöker via en annan låneförmedlare.

Exempel på alternativa lån om Zensum inte passar dig

Förslag på andra låneförmedlare om Zensum inte passar dig:

 • Zmarta: jämför 35 stycken långivare, varav 29 stycken erbjuder privatlån och 5 stycken erbjuder SMS lån (snabblån). Du kan låna 5 000600 000 kr via Zmarta till en ränta på 2,95 – 26,05 %. Återbetalningstiden är mellan 1 år och 20 år. Via Zmarta kan du låna med inkomst från A-kassa eller CSN. Zmarta kräver att varje låntagare som lånar via dem har en månadsinkomst på minst 8334 kr.
 • Lendo: jämför lån på 10 000600 000 kr från 40 stycken långivare. Via Lendo kan du jämföra 32 långivare som erbjuder privatlån och 8 stycken som erbjuder SMS lån (snabblån). Räntan på lånen är från 2,95 till 29,95 % och löptiderna är 1 år20 år. Lendo kräver att du har en fast inkomst från arbete eller pension. Du kan kontakta Lendos kundservice både på vardagar och helgdagar.

Fördelar med Zensum

De främsta fördelarna med lån från Zensum är:

 • Det går att låna med betalningsanmärkningar. Zensum samarbetar med långivare som beviljar låntagare med betalningsanmärkningar. Om du vill låna med betalningsanmärkningar kan du alltså jämföra flera långivare i en låneansökan via Zensum.
 • Du kan ansöka om lån utan BankID. Zensum kan ta emot låneansökningar via telefon. Dessa ansökningar kräver inte signering med BankID. Det är därmed möjligt för dig att låna utan BankID via Zensum.
 • Inget krav på fast anställning. Zensums samarbetspartners erbjuder lån utan krav på fast anställning. Om du är prov- eller projektanställd kan du alltså beviljas lån via Zensum.
 • Det går att ansöka om lån med låg ränta. Många av de partners som Zensum har erbjuder privatlån till låg ränta. Du kan alltså jämföra flera olika lån med låg ränta via Zensum.
 • Det är möjligt att få svar och utbetalning samma dag som lånet beviljas. Zensum ger dig möjlighet att se dina låneerbjudanden direkt efter din ansökan. Deras samarbetspartners kan ge svar på din ansökan och betala ut lånet samma dag.

Nackdelar med Zensum

De främsta nackdelarna med Zensum är:

 • Färre långivare med hög beviljandegrad jämfört med andra förmedlare. Vill du jämföra så många lån med hög beviljandegrad som möjligt är det bättre att ansöka via en annan låneförmedlare än Zensum.
 • Inga samarbetspartners som erbjuder SMS lån (snabblån). Vill du jämföra olika SMS lån (snabblån) är det inte möjligt via Zensum.
 • Det går inte att låna med skuld hos Kronofogden. Zensums partners godkänner inte låntagare med skulder hos Kronofogden. Vill du låna trots skulder hos Kronofogden kan du dock inte beviljas lån via någon annan låneförmedlare heller.

Jämför Zensum med andra låneförmedlare

Tabell 2: Zensum i jämförelse med konkurrerande låneförmedlare.

Långivare Lånebelopp Ränta Låneas omdöme Direktutbetalning Utan UC Uppläggningsavgift Aviavgift Läs mer / ansök
Zensum Zensum 20 000-600 000 kr 3,95-19,95 %
2,8/5
Varierar mellan långivare Nej 0 kr 0 kr
Compricer Compricer 10 000-600 000 kr 3,95-29,95 %
4,7/5
Varierar mellan långivare Nej 0 - 495 kr 0 kr
Advisa Advisa 5 000-600 000 kr 2,95-25,95 %
4,6/5
Varierar mellan långivare Nej 0 - 995 kr 0 - 75 kr

Vad särskiljer Zensum från andra låneförmedlare?

En faktor som särskiljer Zensum från många andra låneförmedlare är att de inte samarbetar med långivare som erbjuder SMS lån (snabblån). Samtliga lån som förmedlas av Zensum är alltså privatlån. En övrig faktor som utmärker Zensum är att de har ovanligt hög kundnöjdhet baserat på kundomdömen på jämförelsesidor som Trustpilot och Google Reviews.

Zensum vs Sambla

Sambla samarbetar med 42 stycken långivare, varav 33 stycken erbjuder privatlån och 9 stycken erbjuder SMS lån (snabblån). Zensum samarbetar med färre långivare än Sambla. Du kan jämföra 19 långivare via Zensum, varav alla erbjuder privatlån. Zensum har inga samarbetspartners som erbjuder SMS lån.

Zensum erbjuder lån på 20 000600 000 kr under 1 år15 år. Jämfört med Zensum har Sambla en lägre gräns för lägsta lånebelopp. Du kan låna 5 000600 000 kr via dem. Sambla har löptider på sina lån från 1 år till 20 år. Zensums krav på lägsta tillåtna inkomst för låntagare är på 10 000 kr per månad. Motsvarande gräns hos Sambla är något lägre på 8 400 kr per månad.

Sambla erbjuder kundservice både på vardagar och helger. Zensums kundservice är endast öppen på vardagar. Både Sambla och Zensum erbjuder kundservice via telefon och mejl.

Zensum vs Likvidum

Zensum samarbetar med 19 långivare, varav 19 stycken erbjuder privatlån och ingen erbjuder SMS lån (snabblån). Likvidum samarbetar med 29 långivare, varav 25 stycken erbjuder privatlån och 4 stycken erbjuder SMS lån. Både Likvidum och Zensum har inga tillkommande avgifter när du ansöker via dem.

Likvidum förmedlar lån på 10 000600 000 kr. Zensum har en högre gräns än Likvidum för lägsta lånebelopp på 20 000 kr och en maxgräns 600 000 kr. Löptiderna för lån via Zensum är på 1 år15 år. Lån via Likvidum har också löptider på 1 år15 år.

Via Likvidum kan du jämföra fler långivare än hos Zensum. Många av Likvidums partners har fått höga betyg i kategorin lånekostnad (i Låneas bedömning). Likvidum förmedlar lån från stycken långivare med ett betyg på 3,5 eller högre (av 5) i kategorin lånekostnad. Zensum förmedlar lån från endast 12 stycken långivare med motsvarande betyg i Låneas recensioner.

Innan du jämför lån hos Zensum

Innan du påbörjar en lånejämförelse hos Zensum bör du beakta detta:

 • Dubbelkolla att du uppfyller Zensums krav. Uppfyller du inte Zensums grundkrav har du inte möjlighet att bli beviljad deras lån.
 • Se till att de erbjuder det lånebelopp du är ute efter. Zensum erbjuder lånebelopp från 20 000 till 600 000 kronor. Många låneförmedlare har dessutom filter för vilka låneansökningar de skickar vidare till sina samarbetspartners. Dessa filter baseras i regel på vilket lånebelopp ansökan gäller samt låntagarens kreditvärdighet. Det kan innebära att låneansökningar på framförallt små belopp aldrig når vissa långivare. Behöver du bara låna en liten summa pengar bör du därför undvika Zensum och istället ansöka direkt hos en enskild långivare.
 • Undersök om du har möjlighet att ansöka med en medsökande. Zensum tillåter att du ansöker om lån via dem tillsammans med en medsökande. Att låna pengar med en medsökande innebär normalt sett högre beviljade lånebelopp, högre beviljandegrad och bättre lånevillkor än annars. Har du möjlighet att lägga till en medsökande kan det således vara en bra idé. En eventuell medsökande får samma betalningsansvar för lånet som den andre låntagaren.
 • Dubbelkolla om din nuvarande årsinkomst matchar din deklarerade inkomst. Flera av Zensums anslutna långivare jämför den inkomst du anger i deras låneformulär med din taxerade inkomst. Om en långivare hittar avvikelser begär denne ofta ut kompletteringar, som till exempel lönespecifikationer, arbetsgivarintyg eller anställningsavtal, för att verifiera din inkomst. Är din nuvarande inkomst högre än din deklarerade inkomst bör du således vara förberedd på att kompletteringar kommer att efterfrågas.
 • Vilken månadskostnad du klarar av. Använd en lånekalkylator (till exempel Konsumenternas lånekalkyl) för att räkna ut vilken ränta och återbetalningstid du behöver för att få en överkomlig månadsbetalning. Du bör utifrån detta ta fram en budget för att se om du har råd med den månadskostnad som lånet skulle innebära.

Hur du ansöker om lån via Zensum

Så här gör du för att ansöka om lån via Zensum:

 1. Fyll i ditt namn, personnummer och mobilnummer.

 2. Om du vill ansöka om ett nytt privatlån väljer du “Privatlån > Nytt privatlån”.

 3. Välj, “Ja”, eller “Nej”, på om du har befintliga privatlån.

 4. Klicka på “Gå vidare” för att fortsätta din ansökan.

 5. Välj ditt önskade lånebelopp och din återbetalningstid.

 6. Klicka på “Gå vidare” för att fortsätta.

 7. Välj ditt syfte med lånet.

 8. Fyll i information om ditt civilstånd och din boendeform.

 9. Fyll i uppgifter om din anställning och din inkomst.

 10. Ange dina kontaktuppgifter och ditt personnummer.

 11. Välj om du vill lägga till medsökande på ditt lån.

 12. Klicka på “Jämför nu” för att avsluta din ansökan.

Efter att din ansökan är gjord hos Zensum kan du logga in på “Mina sidor” med BankID. Via “Mina sidor” kan du ta del av dina låneerbjudanden. Om du inte har tillgång till BankID kan Zensum meddela låneerbjudanden via telefon. Skuldebrev kan signeras med BankID eller skriftligen om Zensum skickar ut skuldebrevet via post.

Så har vi betygsatt Zensum

Zensum tillhör kategorin låneförmedlare. Lånea har baserat deras betyg på 51 referenspunkter relaterade till lånekostnad, förmedling av privatlån, förmedling av SMS lån (snabblån), beviljandegrad, kundnöjdhet och kundservice. Låneas betyg är baserat på en jämförelse av svenska låneförmedlare som erbjuder privatlån och SMS lån (snabblån).

Vi har betygsatt Zensum enligt följande viktning av varje kategori:

 • Lånekostnad: står för 20 % av det totala betyget.
 • Förmedling av privatlån: står för 20 % av det totala betyget.
 • Förmedling av SMS lån (snabblån): står för 20 % av det totala betyget.
 • Beviljandegrad: står för 20 % av det totala betyget.
 • Kundnöjdhet: står för 10 % av det totala betyget.
 • Kundservice: står för 10 % av det totala betyget.

Inom varje kategori har vi även tagit hänsyn till flera viktiga egenskaper hos Zensum som till exempel lånebelopp, återbetalningstid, räntespann och avgifter. Lånea har vid betygssättningen också tagit hänsyn till hur många långivare Zensum samarbetar med och vilka lånevillkor varje enskild långivare eller bank erbjuder.

Därtill har vi utvärderat Zensums dokumenterade eller utifrån krav och villkor uppskattade, beviljandegrad. Bedömningen av kundnöjdhet baserar Lånea på externa källor som uppdateras regelbundet. Slutligen har vi utvärderat låneförmedlarens öppettider och möjligheterna att kontakta Zensum för personlig kundservice.

Läs av fullständiga beskrivning av Låneas metod.

Frågor och svar

Är det säkert att låna pengar hos Zensum?

Ja, det är säkert att låna pengar hos Zensum. Zensum är verksamt under Finansinspektionens tillsyn och har tillstånd att bedriva konsumentkreditförmedling (för lån utan säkerhet) och bostadskreditförmedling (för bolån).

Erbjuder Zensum privatlån?

Ja, Zensum förmedlar lån från långivare som erbjuder privatlån. Samtliga långivare som förmedlar lån via Zensum erbjuder privatlån. I dagsläget kan du jämföra 19 stycken långivare som erbjuder privatlån via Zensum.

Erbjuder Zensum SMS lån (snabblån)?

Nej, Zensum samarbetar inte med någon långivare som erbjuder SMS lån (snabblån). Du kan i dagsläget alltså inte jämföra några SMS lån via Zensum. Vill du ansöka om SMS lån bör du istället ansöka om lån via en annan låneförmedlare som förmedlar SMS lån (snabblån).

Har Zensum någon försäkring på sina lån?

Ja, Zensum Säker är en trygghetsförsäkring som erbjuds av Zensum i samarbete med AXA Försäkringar. Med Zensum Säker kan du försäkra upp till 10 000 kr per månad i ersättning vid sjukskrivning eller arbetslöshet. Ersättningen betalas i upp till 12 månader och täcker även sjukskrivning för psykisk ohälsa.

Vilken ränta erbjuder Zensum på sina lån?

Zensum erbjuder lån med räntor på 3,95 – 19,95 %. Deras representativa ränta (vanligast förekommande ränta) är i dagsläget på 6,74 %. Den representativa räntan kan användas som riktmärke för att uppskatta en potentiell räntesats. Räntan för lån via Zensum bestäms dock individuellt. Din kreditvärdighet och din återbetalningsförmåga är faktorer som påverkar räntan på ditt lån.

Erbjuder Zensum bostadslån (bolån)?

Ja, Zensum förmedlar lån från långivare som erbjuder bostadslån (bolån). I dagsläget kan Zensum jämföra bolån från flera banker och långivare (däribland SBAB och Skandia Bank). Vill du ansöka om bolån hos flera långivare samtidigt med en UC förfrågan är Zensum ett bra alternativ.

Detaljerad information om Zensum

Information om Zensum
Anslutna långivare
19 st
Utan UC
Nej
Registrerar lån hos UC
Ja
Svarar på ansökan
Varierar mellan långivare
Direktutbetalning
Varierar mellan långivare
Utbet. helger & kvällar
Nej
Endast i specialfall hos ett fåtal långivare
Betyg hos Trustpilot
4.6 / 5 Trust pilot score 4.6 / 5
(1657 omdömen)
Krav hos Zensum
Betalningsanmärkningar
Accepteras
Ålderskrav
18 - - år
Inkomstkrav
10 000 kr/mån
Lån som arbetslös
Nej
Lån utan Bank-ID
Ja
Skuld hos Kronofogden
Accepteras ej
 
Detaljer om Zensum
Ränta
3,95 - 19,95 %
Effektiv ränta
6,95 %
×
Baserat på lånebeloppet 100 000 kr med låneperiod 120 månader.
Uppläggningsavgift
0 kr
Aviavgift
0 kr
Betalningsfria månader
Beror på långivare
Ansökan hos Zensum
Tillåter medsökande
Ja
Lämpligt som samlingslån
Ja
Företagstyp
Låneförmedlare
 
 
Räkneexempel: Ett lån på 100 000 kr med 6,74 % nominell ränta, 0 kr i uppläggningsavgift och 0 kr i fakturaavgift per månad som återbetalas genom annuitet under 120 månader ger en månadsbetalning på 1 148 kr och effektiv ränta på 6,95 %. Totalt att betala blir 137 727 kr.