Sidan innehåller annonser

Lån via Koll: Låna upp till 600 000 kr - Omdöme 2024

Koll ger inte ut egna lån, utan förmedlar lån från olika långivare som erbjuder privatlån. Fördelarna med att ansöka om lån via en låneförmedlare såsom Koll, är att du kan jämföra flera lån på en och samma gång med endast en låneansökan och en kreditupplysning hos UC. Det är alltid kostnadsfritt och inte bindande att ansöka om lån via en låneförmedlare.

Koll samarbetar med 19 partners, varav samtliga ger ut privatlån. Lån via Koll beviljas till ett belopp på 10 000600 000 kr, har ett räntespann på 3,95–24,99 % och en längsta löptid på 20 år. Vad som främst utmärker Koll är att de bara förmedlar privatlån. Flera av deras konkurrenter förmedlar både privat- och SMSlån.

Koll kan passa bra för låntagare som vill jämföra just privatlån. De har dock få samarbetspartners jämfört med andra låneförmedlare. Om du vill jämföra så många privatlån som möjligt bör du vända dig till en annan låneförmedlare än Koll. Det finns enligt Lånea ingen fördel med att välja Koll framför någon annan låneförmedlare.

Läs hela recensionen

Koll
 • Lånebelopp: 10 000 - 600 000 krFördel
 • Ränta: 3,95 - 24,99 %Fördel
 • Löptid: 1 - 20 år Fördel
Läs mer eller ansök på Koll.nu
Lånea cover

Vårt omdöme av Koll: Mediokert, 2.6/5

Lånea anser att låneförmedling via Koll sammantaget är mediokert och de ges betyget 2,6 av 5. Det är lägre än 3,6, vilket är ett genomsnittligt betyg för de låneförmedlare som Lånea recenserat.

Vårt omdöme av lån via Koll är en sammanvägning av kategorierna:

 • Lånekostnad: betyg 3.8/5. De lån som förmedlas via de långivare Koll samarbetar med har en förhållandevis låg lånekostnad. En del av lånen har en låg frånränta och saknar avgifter.
 • Förmedling av privatlån: betyg 4/5. Koll har en bra förmedling av privatlån. Flera av de partners de samarbetar med och som ger ut privatlån har en låg frånränta, samt recenserats med ett högt betyg av Lånea.
 • Förmedling av SMS lån (snabblån): betyg 0/5. Koll samarbetar inte med några partners som erbjuder SMS lån (snabblån).
 • Beviljandegrad: betyg 2.8/5. Eftersom Koll inte förmedlar SMS lån kan det vara svårare att bli beviljad lån via Koll än via en annan låneförmedlare. Du kan dock ha möjlighet att bli beviljad även om du saknar en fast anställning eller har betalningsanmärkningar.
 • Kundnöjdhet: betyg 1.4/5. Enligt de omdömen som finns på Trustpilot och Google reviews har Koll färre nöjda kunder än många andra låneförmedlare (de har dock få omdömen).
 • Kundservice: betyg 2/5. Koll har en kundservice med lägre tillgänglighet än många andra låneförmedlare. De nås via telefon och mejl mån-tors 09.00–17.30 och fredagar 09.00–16.30. De har lunchstängt varje dag mellan 12.30 och 13.30.

Gå till: Metod för betygsättning

Omdöme av Koll: Översikt

Område Betyg
Vårt omdöme 2.6/5
Lånekostnad3.8/5
Förmedling av privatlån4/5
Förmedling av SMS lån (snabblån)0/5
Beviljandegrad2.8/5
Kundnöjdhet1.4/5
Kundservice2/5

Lånekostnad: Ganska bra, 3.8/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-three-quarters review-star

Lånea anser att lånekostnaden för lån via Koll är ganska bra och de ges i denna kategori betyget 3,8 av 5. Deras betyg är något högre än genomsnittet. I genomsnitt har låneförmedlare Lånea recenserat ett lånekostnadsbetyg på 3,5. Privatlån via Koll erbjuds till en ränta på 3,95–24,99 %.

Vad som är positivt med Kolls samarbetspartners är att en stor andel av dem ger ut lån till en låg lånekostnad. 14 stycken av Kolls 19 partners har fått ett betyg på minst 3,5 i kategorin lånekostnad i Låneas recensioner. Lån som recenserats med ett högt lånekostnadsbetyg av Lånea har ofta en låg frånränta eller få avgifter.

Vad som är negativt med lånekostnaden hos Koll är att de samarbetar med få partners och därför jämför färre billiga lån än vad många andra låneförmedlare har. I genomsnitt har låneförmedlare Lånea recenserat 18 stycken partners med ett lånekostnadsbetyg på minst 3,5 av 5. Koll har endast 14 stycken.

Förmedling av privatlån: Ganska bra, 4/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star

Lånea anser att Kolls förmedlingen av privatlån är ganska bra och de ges i denna kategori betyget 4 av 5. Koll samarbetar med 19 stycken partners som ger ut privatlån. Även om det är fler än hos en del andra låneförmedlare är det lägre än genomsnittet. I genomsnitt samarbetar de låneförmedlare som Lånea recenserat med 23 stycken partners som ger ut privatlån.

Vad som är positivt är att en stor andel av deras partners som ger ut privatlån, 12 stycken av 19, ger ut privatlån som Lånea har recenserat med ett högt betyg på minst 3,5 av 5. Det är ungefär samma som genomsnittet. I genomsnitt har låneförmedlare som Lånea recenserat 12 stycken privatlån med ett betyg på 3,5 eller mer

Vad som är negativt med Kolls förmedling av privatlån är att de samarbetar med få långivare jämfört med många andra låneförmedlare. Det innebär att du får färre privatlån att jämföra mellan och att du riskerar att inte blir erbjuden lån till bästa möjliga villkor.

Förmedling av SMS lån (snabblån): Dåligt, 0/5

review-star review-star review-star review-star review-star

Lånea anser att förmedlingen av SMS lån (snabblån) via Koll är dålig och de ges i denna kategori betyget 0 av 5. Koll förmedlar inga SMS lån (snabblån) överhuvudtaget. Andra låneförmedlare som Lånea har recenserat förmedlar i genomsnitt 4 stycken SMS lån.

Nackdelen med att Koll inte samarbetar med partners som erbjuder SMS lån är att du får färre lån att jämföra mellan. Det medför också att beviljandegraden hos Koll sjunker (eftersom SMS lån generellt är enklare att bli beviljade).

En ytterligare nackdel med att Koll inte förmedlar SMS lån är att du får färre lån på ett lågt belopp som du kan jämföra mellan (då SMS lån erbjuds till lägre belopp än privatlån). Om du vill kunna jämföra SMS lån måste du således vända dig till en annan långivare än Koll.

Beviljandegrad: Mediokert, 2.8/5

review-star-full review-star-full review-star-three-quarters review-star review-star

Lånea anser att Kolls beviljandegrad är medioker och de ges i denna kategori betyget 2,8 av 5. Det är ett betyg som är lägre än genomsnittet; i genomsnitt har låneförmedlare som Lånea har recenserat ett betyg på 3,5 i kategorin beviljandegrad.

Vad som är positivt med beviljandegraden hos Koll är att en stor andel av deras partners ger ut lån som är förhållandevis enkla att bli beviljade. Koll har 12 stycken partners som ger ut lån som Lånea recenserat med ett högt betyg på minst 3,5 i kategorin beviljandegrad. En del av lånen kan du bli beviljad även om du saknar en fast anställning eller har betalningsanmärkningar.

Vad som är negativt med Kolls beviljandegrad är att de har få partners som ger ut privatlån och inga partners som ger ut SMS lån. I genomsnitt har låneförmedlare som Lånea har recenserat 17 stycken partners vars lån fått ett betyg i bevijlandegrad på minst 3,5 av 5. Att Koll har få partners resulterar i att beviljandegraden hos Koll sjunker och är lägre än hos de flesta andra låneförmedlare.

Kundnöjdhet: Ganska dåligt, 1.4/5

review-star-full review-star-half review-star review-star review-star

Lånea anser att Kolls kundnöjdhet är dålig och de ges i denna kategori betyget 1,4 av 5. Koll har recenserats av ett mycket lågt antal personer på både Trustpilot och Google reviews. Att de har få recensioner gör det svårt att bedöma deras kundnöjdhet.

På Google reviews har Koll fått betyget 4,7 av 5 möjliga. Det är högre än genomsnittet; genomsnittsbetyget för de låneförmedlare Lånea har recenserat är 3,5. På Trustpilot har Koll fått betyget 2,9 av 5. Det är lägre än genomsnittet; genomsnittsbetyget för alla låneförmedlare Lånea har recenserat är 4,2.

Antalet personer som recenserat Koll på Trustpilot och Google reviews är mycket lågt (under 20 stycken i skrivande stund, maj 2023). Det gör att det är svårt att dra någon slutsats om vad Kolls kunder tycker om deras förmedling baserat på betygen.

Kundservice: Ganska dåligt, 2/5

review-star-full review-star-full review-star review-star review-star

Lånea anser att Kolls kundservice är ganska dålig och de ges i denna kategori betyget 2 av 5. Det är betydligt sämre än det genomsnittliga betyget hos låneförmedlare. I genomsnitt har låneförmedlare som Lånea recenserat fått ett betyg på 3,2 i kategorin kundservice.

Kolls kundtjänst nås via telefon och mejl mån-tors 09.00–17.30 och fredagar 09.00–16.30. Vad som är positivt med deras kundservice är att de har varit enkla att komma i kontakt med när vi har testat att nå dem via telefon.

Vad som är negativt med Kolls kundservice är att de har lunchstängt alla dagar mellan 12.30 och 13.30. De har inte heller öppet på helger och har inte en livechatt på sin hemsida. Jämfört med många andra låneförmedlare har de en låg tillgänglighet och snåla öppettider.

Vem är Koll bäst för?

Låneförmedling via Koll passar bäst för låntagare med medelhög kreditvärdighet som vill jämföra privatlån. Koll samarbetar med 19 partners som ger ut privatlån. Det finns flera andra låneförmedlare som samarbetar med uppemot 30–40 stycken olika partners som ger ut privatlån.

Omständigheter när Koll passar bra

Några omständigheter när det passar bra att låna via Koll:

 • Om du vill samla flera lån och krediter. Du kan sänka din månadskostnad genom att samla flera lån och krediter via Koll till ett högsta belopp på 600 000 kr, till en låg ränta. Du kan även inkludera en medsökande i din låneansökan för att öka din chans att bli beviljad bra villkor.
 • Om du vill ansöka om privatlån. Koll samarbetar med 19 stycken partners som ger ut privatlån. Genom att ansöka om privatlån via Koll, istället för att ansöka hos en enskild långivare, ökar du din chans att hitta ett privatlån du kan bli erbjuden till bra villkor.
 • Om du vill låna 10 000 kr. Koll har ett lågt lägsta lånebelopp som innebär att du kan låna från 10 000 kr. Det är ett lägre lånebelopp än vad många enskilda långivare erbjuder.
 • Om du vill ta ett billån utan en kontantinsats. Om du ska köpa en bil och vill ta ett billån utan en kontantinsats kan du ansöka om lån via Koll istället för att låna pengar av handlaren du köper bil hos. Det passar bra för dig som inte har en buffert du kan använda till kontantinsats.
 • Om du vill jämföra lån. Koll har 19 stycken partners som ger ut lån. När du väljer att jämföra lån via en långivare likt Koll kan du göra jämförelsen med endast en låneansökan och en kreditupplysning hos UC.
 • Om du vill låna upp till 600 000 kr. Du kan låna upp till 600 000 kr via Koll. Det är också det högsta beloppet som privatlån beviljas till idag. Om du vill öka din chans att bli beviljad maxbeloppet är det en fördel om du ansöker tillsammans med en medsökande.

Vem är Koll sämst för?

Koll är sämst för låntagare som vill jämföra så många lån som möjligt och för de som vill jämföra SMS lån. Koll samarbetar med 19 stycken långivare, varav samtliga ger ut privatlån. Det finns flera andra låneförmedlare som samarbetar med mellan 25 och 42 olika partners. Hos flera av dessa kan du dessutom jämföra mellan 4–9 stycken olika SMS-lån.

Exempel på alternativa lån om Koll inte passar dig

Förslag på andra låneförmedlare om Koll inte passar dig:

 • Sambla: samarbetar med 42 stycken partners, varav 33 stycken ger ut privatlån och 9 stycken ger ut SMS lån. Lån via Sambla ges ut till belopp på 5 000600 000 kr, med en ränta på 2,95–29,95 % och en längsta löptid på 20 år. Sambla är särskilt bra för låntagare med medelhög eller hög kreditvärdighet som vill jämföra flera billiga lån.
 • Lendo: samarbetar med 40 stycken partners, varav 32 stycken ger ut privatlån och 8 stycken ger ut SMS lån. Lån via Lendo ges ut till belopp på 10 000600 000 kr, med en ränta på 2,95–29,95 % och en längsta löptid på 20 år. Lendos lån passar bra för de flesta låntagare oavsett kreditvärdighet.

Fördelar med Koll

De främsta fördelarna med lån från Koll är:

 • Du kan bli beviljad lån med en låg ränta. Koll förmedlar lån med en frånränta på 3,95 %. Det är främst en fördel för dig som har hög kreditvärdighet och därigenom har en chans att bli beviljad lån med en låg ränta.
 • Du kan bli beviljad lån med betalningsanmärkningar. Du får inte automatiskt avslag när du ansöker om lån via Koll, även om du ansöker om lån med betalningsanmärkningar. Det är en fördel för dig som har anmärkningar men har en god betalningsförmåga i övrigt.
 • Du kan ta lån utan BankID. Det är en fördel för dig som inte har ett BankID och vill ansöka om lån via Koll. De flesta låneförmedlare har dock en låneprocess för den som vill ta lån utan BankID.
 • Du kan bli beviljad lån utan en tillsvidareanställning. Det är en fördel för dig som till exempel är prov- eller projektanställd. Flera av Kolls partners kan bevilja dig lån även om du är utan en tillsvidareanställning.

Nackdelar med Koll

De främsta nackdelarna med Koll är:

 • De har inte en hög beviljandegrad. Det kan vara svårare att bli beviljad lån via Koll än via flera andra låneförmedlare. Det beror främst på att Koll inte förmedlar SMS lån, som i regel är enklare att bli beviljade än privatlån. Se: Ta lån med hög beviljandegrad.
 • Du kan inte ansöka om lån och få lånet utbetalt samma dag. Koll samarbetar endast med partners utan direktutbetalning. Det innebär att du inte kan ansöka om lån via Koll och få lånet utbetalt samma dag.
 • De jämför inte SMS lån. Eftersom Koll inte samarbetar med partners som erbjuder SMS lån kan du inte heller jämföra SMS lån via dem.
 • Du kan inte ta lån med skulder hos Kronofogden. Det är en nackdel för dig som har skulder hos Kronofogden och vill jämföra samlingslån för att ta ett nytt lån och sänka dina kostnader. Om du vill ta lån med skulder hos Kronofogden behöver du vända dig direkt till en långivare som accepterar kronofogdeskulder och kan lösa dem (såsom Bluestep Bank och Nstart).

Jämför Koll med andra låneförmedlare

Tabell 2: Koll i jämförelse med konkurrerande låneförmedlare.

Långivare Lånebelopp Ränta Låneas omdöme Direktutbetalning Utan UC Uppläggningsavgift Aviavgift Läs mer / ansök
Koll Koll 10 000-600 000 kr 3,95-24,99 %
2,6/5
Varierar mellan långivare Nej 0 kr 0 kr
Enklare Enklare 5 000-600 000 kr 5,07-29,95 %
4,2/5
Varierar mellan långivare Nej 0 - 995 kr 0 - 75 kr
Sambla Sambla 5 000-600 000 kr 2,95-29,95 %
4,9/5
Varierar mellan långivare Nej 0 - 995 kr 0 - 75 kr

Vad särskiljer Koll från andra låneförmedlare?

Det som i huvudsak särskiljer Koll från andra låneförmedlare är att Koll inte samarbetar med partners som ger ut SMS lån. Nästan alla andra låneförmedlare samarbetar med åtminstone 2–9 stycken långivare som ger ut SMS lån.

Koll vs Enklare

Både Koll och Enklare erbjuder förmedling av lån utan krav på säkerhet. Till skillnad mot Koll samarbetar Enklare med fler partners, samt partners som erbjuder SMS lån. Enklare har 35 stycken partners, varav 29 stycken ger ut privatlån och de resterande 6 ger ut SMS lån. Koll har 19 stycken partners, varav samtliga ger ut privatlån.

Lån via Enklare har en frånränta på 5,07 %, en maxränta på 29,95 % och en längsta återbetalningstid på 20 år. Lån via Koll har en frånränta på 3,95 %, en maxränta på 24,99 % och en längsta återbetalningstid på 20 år.

Det är enkelt att bli beviljad lån via båda långivarna. Du kan till exempel bli beviljad lån via Enklare om du saknar fast anställning eller har betalningsanmärkningar. Du kan bli beviljad lån via också Koll om du har betalningsanmärkningar eller saknar fast anställning.

Koll vs Sambla

Både Koll och Sambla erbjuder förmedling av lån utan krav på säkerhet. Till skillnad mot Koll samarbetar Sambla med betydligt fler partners, samt har partners som ger ut SMS lån. Sambla har 42 stycken partners, varav 33 ger ut privatlån och de resterande 9 ger ut SMS lån. Koll har 19 stycken partners, varav samtliga ger ut privatlån.

Lån via Sambla passar bra för de flesta låntagare oavsett kreditvärdighet. Lån via Koll passar endast bra för låntagare som vill ansöka om privatlån. Eftersom Sambla förmedlar privatlån från fler långivare än Koll passar Sambla bättre än Koll för ansökningar om privatlån.

Sambla är den låneförmedlare som fått bäst betyg av sina kunder på Trustpilot och Google reviews. På Trustpilot har Sambla fått betyget 4,8 av 5 och på Google reviews har de också fått betyget 4,8 av 5. På Trustpilot har Koll fått betyget 2,9 av 5 och på Google reviews har Koll fått betyget 4,7 av 5. Koll har recenserats av ett ovanligt lågt antal svarande, färre än 100 stycken totalt i skrivande stund (maj 2023). Sambla har recenserats av ovanligt många personer, över 20 000 stycken totalt.

Innan du jämför lån hos Koll

Innan du påbörjar en lånejämförelse hos Koll bör du beakta detta:

 • Dubbelkolla att du uppfyller Kolls krav. Uppfyller du inte Kolls grundkrav har du inte möjlighet att bli beviljad lån via dem.
 • Se till att de erbjuder det lånebelopp du är ute efter. Koll erbjuder lånebelopp från 10 000 till 600 000 kronor. Många låneförmedlare har dessutom filter för vilka låneansökningar de skickar vidare till sina samarbetspartners. Dessa filter baseras i regel på vilket lånebelopp ansökan gäller samt låntagarens kreditvärdighet. Det kan innebära att låneansökningar på framförallt små belopp (då långivare har olika lägsta lånebelopp) aldrig når vissa långivare. Behöver du bara låna en liten summa pengar bör du därför undvika Koll och istället ansöka direkt hos en enskild långivare.
 • Undersök om du har möjlighet att ansöka med en medsökande. Koll tillåter att du ansöker om lån via dem tillsammans med en medsökande. Att låna pengar med en medsökande innebär normalt sett högre beviljade lånebelopp, högre beviljandegrad och bättre lånevillkor än annars. Har du möjlighet att lägga till en medsökande kan det således vara en bra idé. En eventuell medsökande får samma betalningsansvar för lånet som den andre låntagaren.
 • Dubbelkolla att din nuvarande årsinkomst matchar din deklarerade inkomst. Flera av Kolls anslutna långivare jämför den inkomst du anger i deras låneformulär med din taxerade inkomst. Om en långivare hittar avvikelser begär denne ofta ut kompletteringar, som till exempel lönespecifikationer, arbetsgivarintyg eller anställningsavtal, för att verifiera din inkomst. Är din nuvarande inkomst högre än din deklarerade inkomst bör du således vara förberedd på att kompletteringar kan efterfrågas.
 • Vilken månadskostnad du klarar av. Använd en lånekalkylator (till exempel Konsumenternas lånekalkyl) för att räkna ut vilken ränta och återbetalningstid du behöver för att få en överkomlig månadsbetalning. Du bör utifrån detta ta fram en budget för att se om du har råd med den månadskostnad som lånet skulle innebära.

Hur du ansöker om lån via Koll

Så här gör du för att ansöka om lån via Koll:

 1. Gå till Kolls ansökningsformulär på deras hemsida.

 2. Ange hur mycket du vill låna och återbetalningstiden för lånet.

 3. Ange om du har en medsökande och om du vill samla lån.

 4. Fyll i dina personuppgifter och identifiera dig med BankID (för snabb hantering).

 5. Invänta lånebesked (du får samtliga lånebesked inom ett dygn).

 6. Välj den långivare som erbjuder dig bäst villkor.

 7. Signera skuldebrevet med BankID och invänta utbetalning av lånet.

Koll har en enkel låneprocess. Det tar endast 1–2 minuter att fylla i deras låneansökan och du kan lika snabbt få lånebesked från vissa långivare.

Så har vi betygsatt Koll

Koll tillhör kategorin låneförmedlare. Lånea har baserat deras betyg på 51 referenspunkter relaterade till lånekostnad, förmedling av privatlån, förmedling av SMS lån (snabblån), beviljandegrad, kundnöjdhet och kundservice. Låneas betyg är baserat på en jämförelse av svenska låneförmedlare som erbjuder privatlån och SMS lån (snabblån).

Vi har betygsatt Koll enligt följande viktning av varje kategori:

 • Lånekostnad: står för 20 % av det totala betyget.
 • Förmedling av privatlån: står för 20 % av det totala betyget.
 • Förmedling av SMS lån (snabblån): står för 20 % av det totala betyget.
 • Beviljandegrad: står för 20 % av det totala betyget.
 • Kundnöjdhet: står för 10 % av det totala betyget.
 • Kundservice: står för 10 % av det totala betyget.

Inom varje kategori har vi även tagit hänsyn till flera viktiga egenskaper hos Koll som till exempel lånebelopp, återbetalningstid, räntespann och avgifter. Lånea har vid betygssättningen också tagit hänsyn till hur många långivare Koll samarbetar med och vilka lånevillkor varje enskild långivare eller bank erbjuder.

Därtill har vi utvärderat Koll dokumenterade eller utifrån krav och villkor uppskattade, beviljandegrad. Bedömningen av kundnöjdhet baserar Lånea på externa källor som uppdateras regelbundet. Slutligen har vi utvärderat låneförmedlarens öppettider och möjligheten att kontakta Koll för personlig kundservice.

Läs av fullständiga beskrivning av Låneas metod.

Frågor och svar

Är det säkert att låna pengar via Koll?

Ja, det är säkert att låna pengar via Koll. Likt alla andra låneförmedlare som Lånea har recenserat står Koll under tillsyn av Finansinspektionen och har tillstånd från Finansinspektionen för att förmedla krediter.

Erbjuder Koll SMS lån (snabblån)?

Nej, Koll samarbetar i dagsläget inte med några partners som erbjuder SMS lån (snabblån). Om du vill jämföra SMS lån behöver du vända dig till en annan låneförmedlare än Koll.

Erbjuder Koll privatlån?

Ja, Koll samarbetar med 19 stycken långivare som erbjuder privatlån. Det är färre partners som ger ut privatlån än vad många andra låneförmedlare har. Om du vill jämföra fler privatlån behöver du vända dig till en annan låneförmedlare än Koll.

Erbjuder Koll en försäkring?

Ja, Koll erbjuder en utgiftsförsäkring som heter “Låna bra utgiftsförsäkring med livskydd”. Försäkringen hjälper till med kostnader för till exempel lån eller hyra om du drabbas av ofrivillig arbetslöshet eller sjukskrivning. Försäkringen kan även ge ersättning med ett engångsbelopp vid dödsfall.

Kostnaden för försäkringen baseras på det valda försäkringsbeloppet. Du kan som mest försäkra ett månadsbelopp på 8 000 kr.

Vilken ränta har lån via Koll?

De partners Koll samarbetar med har ett räntespann på 3,95–24,99 %. Kolls representativa ränta (den ränta flera av deras kunder erbjuds) är på 11,45 %. När du ansöker om lån via Koll blir du erbjuden en individuell ränta som baseras på din kreditvärdighet, lånebeloppet du ansöker om samt din betalningsförmåga.

Detaljerad information om Koll

Information om Koll
Anslutna långivare
19 st
Utan UC
Nej
Registrerar lån hos UC
Ja
Svarar på ansökan
Varierar mellan långivare
Direktutbetalning
Varierar mellan långivare
Utbet. helger & kvällar
Nej
Endast i specialfall hos ett fåtal långivare
Betyg hos Trustpilot
4.6 / 5 Trust pilot score 4.6 / 5
(1653 omdömen)
Krav hos Koll
Betalningsanmärkningar
Accepteras
Ålderskrav
18 - - år
Inkomstkrav
10 000 kr/mån
Lån som arbetslös
Nej
Lån utan Bank-ID
Ja
Skuld hos Kronofogden
Accepteras ej
 
Detaljer om Koll
Ränta
3,95 - 24,99 %
Effektiv ränta
12,07 %
×
Baserat på lånebeloppet 100 000 kr med låneperiod 120 månader.
Uppläggningsavgift
0 kr
Aviavgift
0 kr
Betalningsfria månader
Beror på långivare
Ansökan hos Koll
Tillåter medsökande
Ja
Lämpligt som samlingslån
Ja
Företagstyp
Låneförmedlare
 
 
Räkneexempel: Ett lån på 100 000 kr med 11,45 % nominell ränta, 0 kr i uppläggningsavgift och 0 kr i fakturaavgift per månad som återbetalas genom annuitet under 120 månader ger en månadsbetalning på 1 403 kr och effektiv ränta på 12,07 %. Totalt att betala blir 168 370 kr.