Lånea cover
Sidan innehåller annonser

Erbjudanden för SMS lån: Alla unika kampanjer 2024

Hos oss på Lånea hittar du marknadens bästa erbjudanden för SMSlån. Du kan också se vilka unika kampanjer som är aktuella just för tillfället.

 • Unika erbjudanden på SMS lån.
 • Hitta det bästa erbjudandet för SMSlån.
 • Flera populära kampanjer.

Bästa erbjudandet på SMS lån

Hos Lumify hittar du det bästa erbjudandet på SMS lån. Här kan du som ny kund hos Lumify ansöka om ett lån upp till 70 000 kronor räntefritt i upp till 30 dagar. Det enda du betalar är en aviavgift på 60 kr. Du får svar på din ansökan inom 15 minuter och utbetalningen sker direkt 24/7.

Ansök nu!

Sammanfattning av erbjudanden för SMS lån (snabblån)

 • Hos Lånea finns marknadens bästa SMSlån-erbjudanden och kampanjer.
 • Lumify erbjuder räntefria lån upp till 70 000 kr för nya kunder i 30 dagar.
 • Loanstep erbjuder gratis lån utan ränta och avgifter i 14 dagar.
 • Fairlo erbjuder lån upp till 100 000 kr med låg ränta och inga avgifter.
 • Credifi erbjuder nya kunder räntefria SMS lån i 30 dagar.
 • Erbjudanden för SMS lån har blivit allt mer sällsynta.
 • Det finns erbjudanden om räntefria och gratis SMS lån hos flera långivare.

4 unika erbjudanden om SMS lån (snabblån)

Vilka erbjudanden som finns på SMS lån (snabblån) varierar mellan olika långivare. Här är exempel på 4 unika erbjudanden på SMS lån till konsumenter.

 • Lumify: Erbjudande om räntefria lån för nya kunder i 30 dagar.
 • Loanstep: Erbjudande om ett lån gratis ränta i 14 dagar.
 • Fairlo: Erbjudande om lån utan dolda avgifter med låg ränta.
 • Credifi: Erbjudande om gratis ränta till nya kunder under de 30 första dagarna.

Läs mer och ansök: SMS lån och snabblån.

Lumify: SMS lån med erbjudande om gratis ränta

Lumify erbjuder SMS lån med gratis ränta i 30 dagar för nya kunder. Just nu bjuder de på uppläggningsavgiften som vanligtvis är 515 – 5 405 kr beroende på lånebelopp, och du betalar endast 60 kr i lånekostnad. Du får alltid svar på din ansökan inom 15 minuter och utbetalningen sker direkt, även under helger och röda dagar.

Loanstep: erbjudande om gratis SMS lån i 14 dagar

Loanstep logo

Hos Loanstep erbjuds nya och befintliga kunder att låna pengar i 14 dagar helt utan ränta och avgifter. Betalas skulden inte inom 14 dagar tillkommer sedvanliga lånekostnader. Fördelar med Loanstep är att de kan acceptera en betalningsanmärkning och att ingen UC görs.

Fairlo: erbjuder SMS lån med låg ränta utan avgifter

Fairlo erbjuder SMS lån på upp till 70 000 kr helt utan dolda avgifter. Deras kontokredit har låg ränta mellan 2029 %, och du betalar bara ränta på det belopp du använder. Du får alltid besked inom 15 minuter och utbetalning sker direkt dygnet runt.

Credifi: erbjudande om SMS lån utan ränta och uppläggningsavgift

Credifi logo

Credifi erbjuder nya kunder SMS lån utan ränta och uppläggningsavgift i 30 dagar. Du kan ansöka om lån upp till 50 000 kr med endast 60 kr i lånekostnad under denna period. Vill du förlänga lånet efter 30 dagar tillkommer ränta på 42,5 % samt avgifter.

Var finns de bästa erbjudanden för SMSlån?

De bästa erbjudanden för SMSlån hittar du hos oss på Lånea. Vi delar med oss av kontinuerlig uppdaterad information om SMSlån med attraktiva erbjudanden. Här hittar du SMSlån med erbjudande som t.ex. gratis ränta och 0 kr i avgifter. Du hittar även SMSlån som ständigt har bra erbjudanden.

Erbjudande på SMS lån blir mer och mer ovanliga

Det blir mer och mer ovanligt med erbjudanden på SMS lån om man jämför med hur det såg ut förr. Anledningen är att Konsumentverket år 2013 gick ut och varnade flera långivare som marknadsfört sina SMSlån som gratis eller kostnadsfria.

Formuleringen ansågs vilseledande eftersom låntagaren oavsett måste betala tillbaka lånet. Sedan Konsumentverkets varningar har de flesta långivare som erbjuder SMSlån slutat att marknadsföra eller beskriva lånen som SMSlån utan ränta eller som gratis SMSlån.

Populära kampanjer långivare använder för SMS lån

Det finns flera populära kampanjer för SMS lån som långivare använder för att locka nya kunder. Exempel på vanliga kampanjer och erbjudanden för SMS lån är:

 • Gratislån.
 • Räntefria SMSlån.
 • Lån utan uppläggningsavgift med låga avgifter.

Gratislån

Gratislån klassas till de lån där majoriteten av långivare erbjuder gratis lån i form av en eller flera kostnadsfria månader. Ett lån är då gratis så länge som man betalar tillbaka det i tid.

En långivare som erbjuder gratislån är Loanstep. Hos Loanstep är lånet gratis i 14 dagar. Betalar man tillbaka hela summan inom 14 dagar betalar man endast tillbaka summan man lånat. Denna typ av lån passar för den som vet att man kan betala tillbaka snabbt och på så sätt undvika höga räntor.

Räntefria SMSlån

Räntefria lån är lån som erbjuds utan ränta inom en bestämd period. Det kan exempelvis vara ett räntefritt lån i 30 eller 14 dagar. Det innebär att om man betalar tillbaka lånet inom angiven tid utgår ingen ränta för lånet.

För räntefria SMSlån kan det tillkomma andra avgifter och kostnader för lånet som exempelvis uppläggningsavgift och aviavgift. Lånet passar bäst om man snabbt behöver låna en mindre summa pengar som man kan betala tillbaka inom den räntefria perioden. Lumify är ett exempel på långivare som erbjuder räntefria lån.

Lån utan uppläggningsavgift med låga avgifter

Det finns även lån utan uppläggningsavgift eller med låga avgifter, t.ex. låga aviavgifter, uppläggningsavgifter eller andra kostnader som kan knytas till ett lån. Väljer man ett lån med låga eller inga avgifter kan kostnaden för SMS lån ofta hållas nere.

Ett lån utan uppläggningsavgift och andra dolda kostnader kan du ansöka om hos Fairlo.

Andra bra erbjudanden för SMSlån

Trots att det inte rör sig om specifika erbjudanden på SMSlån finns det andra saker som anses som bra när det gäller SMSlån. Självklart beror det på vad man söker men här är några populära sökningar från låntagare.

 • SMSlån som erbjuder direkt utbetalning.
 • SMSlån utan UC.
 • SMSlån med hög beviljandegrad.
 • SMSlån som godkänner betalningsanmärkningar.

SMSlån som erbjuder direkt utbetalning

När man ansöker om SMSlån innebär det ofta att man är i behov av pengarna omgående. Kanske har en oväntad situation uppstått, och man behöver både en snabb ansökningstid och snabb utbetalningstid.

Vissa långivare erbjuder därför lån med direkt utbetalning under hela dygnet, vardag som helg. Med direkt utbetalning har man vanligtvis pengarna på sitt konto inom 15 minuter. Hos Lumify kan man ansöka om SMSlån upp till 70 000 kronor med direkt utbetalning.

SMSlån utan UC

Det är möjligt att ansöka om ett SMSlån utan UC. Vanligtvis görs ingen UC när man ansöker om SMSlån. Det finns dock undantag där långivaren tar kreditupplysning via UC när du ansöker om ett SMSlån.

För att kontrollera din kreditvärdighet används istället andra aktörer såsom Creditsafe och Bisnode. Lumify, Fairlo och Loanstep är alla aktörer som erbjuder SMSlån utan UC.

SMSlån med hög beviljandegrad

När det gäller SMSlån med hög beviljandegrad är ofta kraven som ställs på låntagaren förhållandevis låga. De exakta kraven kan dock skilja sig åt mellan olika långivare. Det kan vara vissa som accepterar betalningsanmärkningar medan andra inte accepterar det.

En långivare som beviljar många är Lumify som inte har några krav på anställning eller lägsta inkomst. Istället görs en individuell bedömning av betalningsförmågan. Klara Lån är ett annat exempel där flera lån jämförs och det inte finns krav på anställning.

SMSlån som godkänner betalningsanmärkningar

Man kan beviljas SMSlån trots betalningsanmärkningar. Det kan dock finna specifika krav som gäller såsom att anmärkningarna måste vara minst 6 månader gamla eller att långivaren bara kan acceptera ett visst antal betalningsanmärkningar.

En aktör som erbjuder SMSlån trots betalningsanmärkningar är Klara Lån. Har du anmärkningar som tillkommit under de senaste sex månaderna kan det dock vara svårt att beviljas lån.

Vanliga frågor

Kan man ta ett lån genom att smsa-låna erbjudandet?

Nej, det finns inte längre någon långivare som erbjuder nya kunder att ta ett lån genom att smsa-låna. Idag ansöker man istället om lån snabbt och smidigt online på långivarens hemsida. Många långivare erbjuder också svar på ansökan direkt på skärmen.

Hos Kredit365 kan återkommande kunder smsa låna för att göra uttag från en befintlig kredit. Som ny kund måste man dock ansöka om en kredit via långivarens hemsida.

Finns det erbjudanden om räntefria SMSlån?

Ja, det finns erbjudande om räntefria SMSlån. Ofta handlar det om långivare som erbjuder räntefria lån under exempelvis 14 eller 30 dagar. Lånet måste vara återbetalat inom denna tid för att vara räntefritt. Lumify och Loanstep är exempel på långivare som erbjuder räntefria SMSlån.

Finns det kampanjer om gratis lån?

Ja, det finns kampanjer om gratis lån. Det innebär att räntan är gratis en viss tid samt att inga andra kostnader tillkommer under denna tid. Betalar du tillbaka inom bestämd tidsintervall betalar du bara tillbaka summan som du lånat och behöver inte betala några kostnader för lånet.