Sidan innehåller annonser
Lånea cover

Pantlån

Med ett pantlån kan du låna pengar utan att det tas någon kreditupplysning. Här på Lånea hittar du de bästa pantlånen där du kan belåna värdesaker upp till 100 % av marknadsvärdet.

Sefina Pantbank

Låna med pant hos Sefina Pantbank

Sefina är den största pantbanken i Sverige. Fördelarna med att låna hos Sefina är att de inte tar någon kreditupplysning. Därför kan du låna pengar helt utan inkomst och utan krav på fast anställning.

Du kan också beviljas lån trots betalningsanmärkningar eller skuld hos Kronofogden.

Ansök nu!

Frågor & svar

Hur mycket pengar kan jag låna hos en pantbank?

När du ska låna pengar hos en pantbank beror ditt beviljade lånebelopp på vad din värdesak blir värderad till och vilka villkor pantbanken erbjuder. Hos Sefina Pantbank kan du låna upp till det fulla andrahandsvärdet, medan Pantbanken Sverige endast erbjuder lån på 80 % av andrahandsvärdet.

Hur snabbt får man pengarna när man lånar med pant?

Under pantbankens öppettider får du pengarna utbetalda direkt. Det innebär att du kan låna pengar snabbt och enkeltäven på helger och kvällar.

Går det att få ett pantlån utan inkomst?

Ja, du kan få ett pantlån utan inkomst, eftersom det inte finns några krav på inkomst eller anställning.

Kan man låna pengar med pant utan kreditupplysning?

Ja, du kan med pant utan kreditupplysning eftersom din värdesak fungerar som säkerhet för lånet. Banken behöver därför inga uppgifter om din ekonomi för att kunna bevilja ett lån.

Kan man få ett pantlån med betalningsanmärkningar och skulder hos Kronofogden?

Ja, det går att ta ett pantlån med betalningsanmärkningar och skulder hos Kronofogden. När du tar ett pantlån tas ingen kreditupplysning och pantbanken får därmed ingen information om dina eventuella anmärkningar och skulder. Därför är det också möjligt att låna pengar trots skulder hos Kronofogden.